BARCA PREDSTAVLJA MEGAPOJAČANJA / Messiju se pridružuju tri velike zvijezde, a već se spominje i novi golemi transfer

Image
Foto: Profimedia

Španjolski mediji tvrde kako Barcelona intenzivno radi na još jednom velikom pojačanju

31.5.2021.
16:35
Profimedia
VOYO logo

Sezona je završila prije samo nekoliko dana, a Barcelona je već započela svoju veliku rekonstrukciju. Prvo veliko pojačanje za novu sezonu je, kako se i najavljivalo, argentinski centarfor, Sergio Aguero.

Transfer Aguera već je odavno dogovoren i Argentinac je danas očito službeno potpisao ugovor s Barcelonom do 2023. godine, a tamo je stigao bez odštete nakon što mu je istekao ugovor s Manchester Cityjem. Aguero bi trebao zarađivati negdje oko pet milijuna eura godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Aguero nije jedino pojačanje koja Barcelona namjerava predstaviti ovih dana. Već u roku od 24 sata potpisati bi mogao i španjolski branič te bivši igrač Barcelonine La Masije, Eric Garcija. On također dolazi bez odštete i također iz Manchester Cityja, a on bi trebao potpisati do 2026. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, španjolski mediji tvrde kako Barcelona intenzivno radi na još jednom velikom pojačanju. Naime, ovih dana bez ugovora ostaje i jedan od najboljih vratara svijeta, 60 milijuna eura vrijedni Talijan, Gianluigi Donnarumma, a mediji tvrde da bi upravo Barcelona mogla biti njegov sljedeći klub. No, to vjerojatno znači da će klub prodati prvog vratara, također jednog od najboljih na svijetu, Nijemca Ter Stegena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo i da se očekuje potpis Georginija Wijnalduma iz Liverpoola, koji bi također trebao stići bez odštete i trebao bi dobiti ugovor do 2024. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo