MESSI ZBOG RAKITIĆA SAZVAO SASTANAK S ČELNICIMA BARCE: / 'Ni pod razno ga ne smijete prodati'

Image
Foto: AFP

Hrvatski reprezentativac na radaru je brojnih klubova.

3.4.2018.
12:43
AFP
VOYO logo

Zvijezda Barcelone Linel Messi navodno je poslao upozorenje klupskim čelnicima da niti u kojem slučaju na ljeto ne prodaju hrvatskog veznjaka Ivana Rakitića. Vijest je to koju je objavio tabloid Don Balon. Navodno je Argentinac zabrinut da bi Vatreni na ljeto mogao otići za 80 milijuna eura.

Zainteresiranih ne manjka pa se spominju Juventus, Liverpool i Manchester United. Unatoč činjenici da je Rakitić ove sezone nezamjenjiv, budućnost mu je neizvjesna. Veznjak Gremija Arthur stiže na ljeto, a lako bi njegovim stopama mogao i napadač Atletico Madrida Antoine Griezmann. Zbog toga bi mogao imati smanjenu minutažu, a Messija brine da će to natjerati Vatrenog da razmišlja o odlasku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diario Gol nedavno je, inače, objavio da je igračeva budućnost pod znakom upitnika u slučaju dolaska Francuza za 100 milijuna eura. To bi, naime, značilo prelazak Coutinha u vezni red i seljenje Rakitića na klupu. Tada su objavili da će tu situaciju nastojati iskoristiti Jose Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski veznjak ove je sezone u dresu Barcelone upisao 45 nastupa u svim natjecanjima, a ukupno je na travnjaku proveo 3434 minute. Zabio je četiri gola i namjestio još toliko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo