MESSI SE NIJE NADAO DA ĆE RONALDOV ODLAZAK OVAKO UTJECATI NA NJEGA: /

Nakon El Clasica pojavio se fascinantan podatak

Image
Foto: Ruben Albarran / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ronaldo je bio na tribinama u posljednjem El Claasicu, a nakon toga su se španjolski mediji raspisali kako bi to mogao biti znak da se vraća u Real

2.3.2020.
16:25
Ruben Albarran / Shutterstock Editorial / Profimedia
VOYO logo

Nogometaši madridskog Reala vratili su se na vrh ljestvice španjolskog prvenstva 2-0 (0-0) pobjedom protiv svog najvećeg rivala Barcelone u susretu 26. kola igranom na njihovom Santiago Bernabeu. U utakmici s malo prilika “kraljevski” klub poveo je golom 19-godišnjeg Brazilca Viniciusa Juniora u 71. minuti. Njega je na lijevom krilu proigrao Kroos, a mladi se Brazilac sjurio u kazneni prostor i iskosa s ruba peterca uputio jak udarac koji se od bloka Piquea odbio iza leđa Ter Stegena. Konačnih 2-0 postavio je Mariano Diaz iz protunapada u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Image
REAL M.-BARCELONA 2-0: /

Ludnica na Santiago Bernabeu, Vinicius i Diaz bacili Katalonce na koljena za veliku smjenu na vrhu

Image
REAL M.-BARCELONA 2-0: /

Ludnica na Santiago Bernabeu, Vinicius i Diaz bacili Katalonce na koljena za veliku smjenu na vrhu

U toj utakmici posebno je "zakazao" Barcelonin glavni igrač Lionel Messi koji je s 26 golova najbolji strijelac u povijesti El Clasica, a u ovoj utakmici bio je poprilično tih i izostao je njegov učinak koji su priželjkivali svi navijači Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golgeterska suša

Nakon utakmice pojavio se zanimljiv podatak, a on glasi da otkad je portugalski superstar Cristiano Ronaldo u ljeto 2018. godine napustio Real i otišqao u talijanski Juventus, da Messi nije postigao niti jedan gol protiv Kraljevskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je posljednji pogodak protiv Reala postigao 6. svibnja 2018. godine, a Ronaldo je protiv Barcelone također bio strijelac u istoj utakmici.

Ronaldo na tribinama

U razdoblju dok je Ronaldo bio u Realu, a Messi u isto vrijeme član Barce, u medijima se jako puno pisali o njihovom rivalstvu jer su bili najbolji članovi dvije najslavnoije svjetske momčadi.

Image
Foto: Josep LAGO / AFP / Profimedia

Messi i Ronaldo tijekom utakmice iz 2018. godine

Inače, Ronaldo je bio na tribinama u posljednjem El Claasicu, a nakon toga su se španjolski mediji raspisali kako bi to mogao biti znak da se vraća u Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo