VIDEO: /

'Robben je donio Španjolskoj naslov svjetskog prvaka'

Barcelonin nogometni genijalac Lionel Messi izrazio je uvjerenje da će njegovoj Argentini trebati i malo sreće da bi došla do naslova na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

19.3.2014.
9:43
VOYO logo

Povukao je paralelu sa Španjolskom koja je osovjila krunu prije četiri godine u Južnoj Africi. Furija je u finalu svladala Nizozemsku s 1-0 nakon produžetka, ali tko zna kako bi priča završila da je Arjen Robben iskoristio jednu od dvije velike prilike koje je imao u osnovnom dijelu utakmice.

"Da biste osvojili Svjetsko prvenstvo, treba vam i sreća kakvu je Španjolska imala u Južnoj Africi. Španjolska je bila najbolja momčad na tom prvenstvu, ali imala je i sreće jer je Robben promašio dvije ogromne prilike u finalu", rekao je Messi za argentinski TyC Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/ufierZ_roW4

Priznao je četverostruki osvajač Zlatne lopte i da su mu klupski suigrači Xavi Hernandez i Andres Iniesta zaželjeli da postane svjetski prvak u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Xavi i Iniesta su moji prijatelji i rekli su mi da mi žele osvajanje svjetskog naslova. Svi će u Argentini poludjeti ako budemo prvi".

Nizozemski krilni nogometaš Arjen Robben (30) produljio je ugovor s Bayernom do 2017. godine, objavio je klub.

Dosadašnji je Robbenov ugovor vrijedio do 2015. godine, ali u klubu nisu željeli ostati bez vrijednog i efikasnog krila koje je važan kotačić u sastavu Pepa Guardiole.

- Sretan sam što je ugovor potpisan, sada mogu nastaviti loviti naslove s Bayernom. Pet godina sam u Bayernu, sada sam potpisao na još tri, što je najbolji znak da se moja obitelj i ja ovdje osjećamo kao kod kuće. Radujem se nadolazećim godinama - rekao je igrač koji je postigao pobjednički pogodak u lanjskom finalu Lige prvaka protiv Borussije Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije Bayerna, Robben je igrao za Groningen, PSV, Chelsea i Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo