MESSI NEMA DILEME: /

'Bilo bi užasno da Neymar dođe u Real, to sam mu već rekao'

Image

"Bilo bi ga užasno vidjeti u dresu Real Madrida", priznao je Messi o Neymaru

16.5.2018.
9:47
VOYO logo

Lionel Messi polako zaključuje tekuću klupsku sezonu i okreće se prema Svjetskom prvenstvu na kojemu ima visoke ciljeve. U razgovoru za TyC Sports osvrnuo se i na medijska naklapanja oko prelaska Neymara u najvećeg rivala Real Madrid.

MESSI JE DOSLOVNO BIO NA IZLAZNIM VRATIMA: ‘Htio je otići, ali rekao sam mu kako stoje stvari’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo bi ga užasno vidjeti u dresu Real Madrida zbog svega što znači Barceloni. Bio bi to veliki udarac za sve navijače", smatra Messi. "Ovdje je osvojio sve važne titule; Ligu prvaka, La Ligu...bio bi to stvarno težak udarac za sve. Još bi i Real Madrid bio jači, kada smo razgovarali, on zna što mislim", prenosi Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče Argentine i Svjetskog prvenstva u Rusiji, Messi smatra da kako bi turnir bio uspješan njegova momčad mora biti barem u polufinalu, a govorio je i o usporedbama s Ronaldom.

"Ja se ne natječem s njime. Motivira me kad vidim Real u finalu Lige prvaka jer ju ja želim osvajati. Nikada nisam rekao da sam najbolji. Nisam prvi, drugi, treći ili četvrti. Svaki put kada krene nova sezona želim biti bolji, želim osvojiti sve, ostaviti sve na travnjaku i dati sve od sebe zbog svojih suigrača i zbog sebe", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo