MESSI KREĆE U VELIKI RAT S BARCELONOM: / Sprema se ružan rastanak; 'Namjerava klubu poslati novi faks...'

Image
Foto: Profimedia

U prvom je faksu Barci rekao da želi aktivirati klauzulu u svojem ugovoru koja mu omogućava da besplatno otiđe iz kluba

29.8.2020.
20:32
Profimedia
VOYO logo

Nakon što je u utorak svojem klubu Barceloni Lionel Messi, njihov kapetan i najveća zvijezda te ponajbolji igrač na svijetu, poslao faks u kojem je tražio odlazak iz Barce, on sada namjerava poslati novu poruku kojom će ih obavijestiti da više ne nemjerava dolaziti na treninge.

Image
GUARDIOLA JE STIGAO U BARCELONU I DOGOVARA MESSIJEV DOLAZAK U CITY? /

Radi se na transferu koji će uzdrmati nogometni svijet

Image
GUARDIOLA JE STIGAO U BARCELONU I DOGOVARA MESSIJEV DOLAZAK U CITY? /

Radi se na transferu koji će uzdrmati nogometni svijet

Objavili su to RAC1 i El Periodico koji tvrde da je Messi shvatio da Barca neće prihvatiti pregovore oko njegovog odlaska i da će tako krenuti u rat s klubom u kojem je proveo cijelu karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi se u nedjelju trebao s ostatkom momčadi pojaviti na uobičajenim liječničkim pregledima prije početka priprema, no očekuje se da će klubu poslati faks u kojemu im javlja da neće doći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Burofax

Podsjetimo, prema izvješću Tyca, Messi, koji je cijelu svoju karijeru proveo u Barci, obavijestio je klub u utorak o svojoj želji da ga napusti burofaxom, uslugom sličnom faksom koja jamči sigurnu komunikaciju i koristi se u Španjolskoj.

Image
Foto: Profimedia

Lionel Messi

Najbolji strijelac Barcelone svih vremena 33-godišnji argentinski reprezentativac koji je u Barcu došao 2000. kao mladi igrač ima ugovor s katalonskim klubom koji ističe 2021., ali ga očito neće odraditi do kraja jer je u faksu Barci rekao da želi ativirati klauzulu u svojem ugovoru koja mu omogućava da besplatno otiđe iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem za Messija je taj što u klauzuli stoji da može besplatno otići na kraju pretposljednje sezone, koja je trebala završiti u lipnju, ali se zbog koronavirusa produžila do kolovoza. Stoga ga Barca unatoč njegovoj želji odbija pustiti.

100 milijuna za najvećeg ikada

No, prema posljednjim informacijama iz Španjolske Messi sada pokušava izgladiti situaciju s Barcom i dogovoriti manje “traumatičan” odlazak. Spominje se da bi ga Katalonci bili voljni pustiti za kojih 100 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je u dresu Barcelone osvojio čak 33 trofeja pri čemu četiri Lige prvaka, te 10 naslova španjolskog prvaka. Klupski je rekorder sa 669 golova, dok je po broju nastupa na drugom mjestu sa 731 utakmicom, 36 manje od Xavija.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo