MESSI JE SAM PRIZNAO ZBOG ČEGA JE HTIO OTIĆI I KAKO GA JE BARTOMEU PREVARIO: / 'Nije to zbog one utakmice s Bayernom...'

Image
Foto: Profimedia

U istom je intervjuu naglasio i kako misli da je Barcelonina uprava na čelu s Bartomeuom katastrofalna te da nemaju nikakav dugoročan plan, već da samo "krpaju rupe"

4.9.2020.
18:53
Profimedia
VOYO logo

Lionel Messi ostaje u Barceloni. Objavio je to sam Argentinac nakon što su tri tjedna trajala previranja oko njegovog ugovora u intervjuu za portal Goal.com.

Messi je za Barcelonu vezan još godinu dana, a otkupna klauzula mu je 700 milijuna eura. Messijev ostanak u Barceloni objavljen je nakon što su klub, a naposljetku i liga pobili tvrdnje Jorgea Messija, Lionelovog oca, da njegova otkupna klauzula više ne vrijedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je kao glavni razlog svog ostanka u Barceloni naveo da je ne želi ići na sud protiv svoga kluba, no osvrnuo se na razloge zbog kojih je ovog ljeta htio otići iz Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MESSI OSTAJE U BARCELONI, OBJASNIO I ZAŠTO JE DONIO TAKVU ODLUKU: /

'Nikad ne bih to napravio svom klubu'

Image
MESSI OSTAJE U BARCELONI, OBJASNIO I ZAŠTO JE DONIO TAKVU ODLUKU: /

'Nikad ne bih to napravio svom klubu'

Nije samo zbog Bayerna

“Rekao sam predsjedniku da želim otići. Govorio sam mu to cijelu godinu. Mislio sam da klub treba više mladih ljudi, novih ljudi i mislio sam da je moje vrijeme u Barceloni gotovo. Žao mi je jer sam rekao da ću završiti tu karijeru. Bila je teška godina. Propatio sam dosta na terenu i u svlačionici. Nije ovo odluka samo zbog utakmice s Bayernom, to je nešto o čemu sam razmišljao već duže vrijeme. Predsjednik mi je rekao da ću moći otići na kraju sezone i nije održao svoje obećanje”, rekao je Messi u intervjuu za Goal pa dodao:

"Predsjednik mi je rekao da ću moći odlučiti na kraju sezone, a sad se hvataju za datum 10. lipnja, kad smo zbog ovog usr*nog virusa bili usred sezone. I to je razlog zbog kojeg ja ne mogu napustiti klub. Jedini način da sad napustim Barcelonu je da netko plati 700 milijuna eura ili da idem na sud", rekao je Argentinac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U istom je intervjuu naglasio i kako misli da je Barcelonina uprava na čelu s Bartomeuom katastrofalna te da nemaju nikakav dugoročan plan, već da samo "krpaju rupe".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo