MESSI IZDAO NOVU ZAPOVIJED: / 'Nemojte nam dovoditi Nijemca, star je i dao je svoje, nastavite lov na Brazilca'

Image
Foto: AFP

Vodstvo Barcelone provelo je veći dio ljeta uvjeravajući Liverpool da im proda najboljeg nogometaša Phillipea Coutinha.

23.11.2017.
16:46
AFP
VOYO logo

Engleski velikan na kraju je to odbio iako je pred njima bila ponuda od preko 100 milijuna eura.

Iz Barcelone su poručili da će na zimu nastaviti lov za njim, ali ovih je da na procurila informacija da su se okrenuli njemačkom reprezentativcu Mesutu Ozilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjak Arsenala odbio je do sada produljiti ugovor, a kako mu on istječe sljedećeg ljeta Topnicima je siječanj posljednja prilika da nešto zarade na njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barceloni navodno predstavlja problem što Nijemca u klubu ne želio Leo Messi. Ipak je on alfa i omega u svlačionici i jedan je od on onih koji odlučuju o dolasku novih igrača.

Kako piše Diario Gol Messi je poručio trener Eernesteu Valverdeu i predsjedniku Josepu Bartomeu da se usredotoče na Coutinha, a ne na Ozila, koji je četiri sezone branio boje Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smatra da je Ozil star i da je bolje držati se momčadi koju imaju ako ne uspiju na zimu dovesti Brazilca i da onda na ljeto opet krenu po njega. Želja mu je da Barca potpiše mladog i perspektivnog nogometaša koji se želi pokazati na velikoj sceni, a ne igrača koji je već sve što je imao dao europskokm nogometu", tvrdi Diario Gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo