MESSI ISPRATIO UČITELJA U MIROVINU: / 'Uvijek sam govorio da sam uz tebe mnogo naučio, nogomet neće zaboraviti tvoj osmijeh'

Image
Foto: AFP

Ronaldinho je otišao u mirovinu, Messi ga ispratio lijepim riječima

17.1.2018.
21:07
AFP
VOYO logo

Točku na kraj karijere zbog koje ga mnogi smatraju jednim od najboljih nogometaša svih vremena u utorak je stavio brazilski majstor Ronaldinho. Jedan od mnogih koji su imali prilike od njega učiti, a očito je dobro pazio na 'satu', bio je i Lionel Messi koji se od bivšeg suigrača oprostio emotivnom porukom putem Instagrama.

Objavljenu fotografiju koja prikazuje njega i Ronaldinha na treningu Barcelonine momčadi Messi je popratio riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek sam govorio da sam uz tebe mnogo naučio. Uvijek ću ti biti zahvalan što si mi lakoćom pomagao u svemu kada sam stigao u svlačionicu. Imao sam sreće što sam mnoge stvari s tobom mogao podijeliti jer, osim što si fenomen s loptom, ti si i divna osoba, a to je ono najvažnije. Unatoč tome što si odlučio otići, nogomet nikada neće zaboraviti tvoj osmijeh. Sve najbolje, Ronnie."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldinho je za Barcelonu igrao od 2003. do 2008. godine i s tim klubom osvojio Ligu prvaka i dva naslova u španjolskom prvenstvu i Kupu kralja. U dresu brazilske reprezentacije, u kojem je 2002. osvojio svjetski naslov, odigrao je 97 utakmica i postigao 37 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo