RONALDINHO, MESSI, HENRY...? NI BLIZU! / Iznenadit ćete se kad vidite koga je Zlatan stavio na prvo mjesto

Image
Foto: AFP
18.8.2017.
16:39
AFP
VOYO logo

Noseći dresove Ajaxa, Juventusa, Milana, Intera, Barcelone, PSG-a i Manchester Uniteda sjajni je švedski napadač uvijek bio u krugu onih koje će mnogi i sami svrstati u nogometnu kremu pa je zanimljivo bilo čuti njegov odgovor na upit koji je najtalentiraniji s kojim je bio suigrač. Ibrahimović je mnoge svojim odgovorom iznenadio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrao sam s velikim šampionima, igračima koji su već bili... wow. S nekima koji su bili talentirani i postali... wow. Kada sam bio u Interu Adriano je bio igrač za kojeg sam mislio da će dugo vladati, a nije se to dogodilo. Prva stvar koju sam rekao klupskom predsjedniku po dolasku u klub bila je da zahtijevam njegov ostanak jer je on igrač s kojim želim igrati", kazao je Ibrahimović i nastavio:

"Bio je životinja. Mogao je pucati odakle je htio, nitko ga nije mogao zaustaviti ili mu oduzeti loptu. Čista životinja. No, kratko je trajao. Ne znam odgovor na pitanje zašto. Pola od onoga što raditi otpada na 'glavu', ako je nemaš onda je teško. Šteta što je tako kratko trajao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzor? Brazilac Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo