MEKSIČKI IZBORNIK LJUTIT ZBOG DALIĆEVE ODLUKE: / 'Ne znam zašto su to napravili, nemaju baš neke argumente'

Image
Foto: AFP/PIXSELL

Izbornik meksičke reprezentacije nije zadovoljan odlukom Zlatka Dalića

26.3.2018.
10:43
AFP/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u sklopu američke turneje sutra u četiri sata u Dallasu igra prijateljsku utakmicu protiv Meksika.

Nekolicina Vatrenih otišla je kući

Dogovor izbornika Vatrenih Zlatka Dalića s klubovima pojedinih igrača bio je takav da šestorica ne putuju u Dallas. Tako će protiv Meksika Vatreni biti lišeni pomoći šestorice koju čine Danijel Subašić (Monaco), Luka Modrić (Real Madrid), Mario Mandžukić (Juventus), Ivan Perišić i Marcelo Brozović (Inter) te Nikola Kalinić (Milan).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DALIĆ POSLAO ŠESTORICU KUĆAMA: Nakon razočaravajućeg rezultata protiv Perua, ovi igrači propuštaju Meksiko

Izbornik meksičke reprezentacije Juan Carlos Osorio nije zadovoljan zbog odluke hrvatskog izbornika. Vedran Ćorluka također smatra da su trebali ostati i igrati utakmicu s Meksikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DOKAPETAN NEZADOVOLJAN SPORNOM ODLUKOM: ‘Mandžo, Modrić i ostali trebali su ostati na obje utakmice’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam zašto je Hrvatska pustila te igrače nazad u klubove"

"Smatram da je šteta jer je cilj tih utakmica igrati protiv najboljih 11 i na temelju toga sam odlučio protiv koga igrati. Želio sam utakmicu protiv najboljih igrača na svijetu koji kontroliraju posjed lopte poput Rakitića, Modrića i Kovačića. Nažalost, donijeli su drugu odluku i ne znam zašto je Hrvatska pustila te igrače nazad u klubove, a nemaju za to baš i neke argumente. Mislim da organizatori ovakvih utakmica moraju ubuduće nešto napraviti po tom pitanju i u ugovore uvrstiti odredbe koje momčadi obvezuju da igraju u najjačem sastavu", ljutit je bio meksički izbornik Juan Carlos Osorio, a prenosi Once Titular.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi ćemo nastaviti sa svojim planom"

Hrvatska je u prvoj pripremnoj utakmici u Miamiju izgubila od Perua 2:0, a Meksiko je pobijedio Island 3:0.

"Mi ćemo nastaviti sa svojim planom. Ali uzet ćemo u obzir njihove odluke, nadam se da ćemo moći izvući neke pouke iz utakmice i pripremiti se na najbolji mogući način", rekao je Osorio kojeg su pitali smatra li da je taj potez Vatrenih izraz nepoštovanja prema protivniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Siguran sam da će Meksički savez, ako je potrebno, pronaći odgovor na to pitanje", zaključio je.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo