MBAPPE SUSPENDIRAN DO KRAJA SEZONE: / Neymar također u problemima; pogledajte novu snimku sramotnog brazilčevog udaranja navijača

Image
Foto: Profimedia

Kylian Mbappé suspendiran od strane francuskog nogometnog saveza do kraja sezone

3.5.2019.
18:23
Profimedia
VOYO logo

Francuski reprezentativac Kylian Mbappé (20) suspendiran je od strane francuskog nogometnog saveza do kraja sezone, točnije na tri utakmice zbog pregrubog starta na suparničkog igrača u 119. minuti finala kupa Francuske protiv Rennesea prošle subote, prenosi ugledni britanski BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako najbolji mladi igrač svijeta neće moći pomoći svom klubu u utakmicama protiv Nice, Angersa i Dijona. No, to nije sve. Disciplinski postupak otvoren je i protiv njegovog suigrača Neymara. Brazilska megazvijezda udarila je šakom u glavu jednog navijača na tribini, kad je išao po svoju srebrnu medalju. To jasno možete vidjeti u snimci priloženoj dolje, novoj iz drugog kuta koja je prije nekoliko dana osvanula na društvenim mrežama, a koja još bolje pokazuje Neymarov sramotni napad...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Thomas Tuchel kritizirao Neymara zbog napada

Trener PSG-a Thomas Tuchel, Nijemac o kojem francuski mediji sve glasnije pišu kako bi na kraju sezone mogao biti smijenjen zbog niza loših rezultata nakon potvrde naslova prvaka Francuske, otvoreno je kritizirao Neymara zbog napada na navijača, kazavši:

Image
NEYMAR MU JE RASJEKAO USNICU I RASKRVARIO NOS!? /

Otkriveno što mu je navijač dobacio, napadač PSG-a je na to poludio

Image
NEYMAR MU JE RASJEKAO USNICU I RASKRVARIO NOS!? /

Otkriveno što mu je navijač dobacio, napadač PSG-a je na to poludio

"Ne možete udariti navijača niti se upustiti u bilo kakvu tučnjavu s njim, to jednostavno ne možete učiniti. Znam, nije lako otići na stepenice, popeti se nakon poraza u finalu i primiti medalju koju nisi htio. Meni je to također vrlo teško, za sve je teško, ali moramo to prihvatiti. Ako izgubimo, moramo pokazati poštovanje", kazao je Tuchel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymar se također osvrnuo na svoj potez, napisavši na Instagramu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Jesam li se loše ponašao? Jesam, ali...'

"Jesam li se loše ponašao? Jesam, ali nitko ne može ostati ravnodušan. Svatko tko me poznaje zna koliko sam konkurentan i natjecateljski nastrojen, te koliko me poraz pogodi, potrese... Ali, poraz je sastavni dio života sportaša, tjera nas da rastemo, tjera nas da mislimo, čini nas boljim. Sretni smo što možemo ponovno igrati, ponovno osvojiti bodove i osjećati se dobro na terenu, ali u tom trenutku je najveći taj osjećaj tuge", napisao je Neymar na društvenim mrežama proteklu nedjelju, dan nakon poraza i svoje velike gluposti...

Što se tiče Mbappéa odigrao je najbolji sezonu karijere, ali rezultati PSG-a srozali su se nakon ispadanja iz Lige prvaka od Manchester Uniteda. U zadnjih šest utakmica PSG je slavio samo jednom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mbappé, unatoč fantastičnoj sezoni u kojoj je zabio nevjerojatnih 36 golova uz 17 asistencija u 41 utakmici i bio je najozbiljniji konkurent Argentincu Lionelu Messiju za Zlatnu kopačku, ipak neće osvojiti tu uglednu indivudualnu nogometnu nagradu, barem što se tiče ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u borbi za Zlatnu kopačku gledaju se golovi postignuti u ligama kojih Mbappé ima 30, a taj broj množi se s koeficijentom 2 koji vrijedi za lige petice. Ostat će Mbappé, tako, zbog suspenzije na svega 60 poena, a Messi s 34 gola trebao bi ostati nedodirljiv do kraja i on će vjerojatno uzeti sljedeću Zlatnu loptu i tako na tronu smjeniti Luku Modrića.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo