Ostaje u PSG-u / Mbappe je svojom odlukom razljutio navijače, izgubio čak 700 tisuća pratitelja!

Image
Foto: Profimedia

Inače, Mbappe je četvrti najpraćeniji inogometaš na Instagramu iza suigrača Lionela Messija i Neymara, kao i Cristiana Ronalda.

24.5.2022.
13:42
Profimedia
VOYO logo

Mnogo se pričalo i nagađalo o budućnosti ponajboljeg nogometaša svijeta, Kyliana Mbappea. 23-godišnji Francuz bio je poznata meta Real Madrida, ali u posljednji tren odlučio je produžiti vjernost s PSG-om.

Tako je Mbappe razočarao milijune navijače Real Madrida, kao i igrače. Mbappe je svoju odluku objasnio tako da želi ostati u rodnoj zemlji, a ističe i novi projekt kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi znaju da sam htio otići ovog ljeta. Bio sam uvjeren da je to najbolja odluka. Bio je tu sportski kontekst, ali i osobni. Francuz sam, ovo je zemlja u kojoj živim i u kojoj ću ostarjeti. Postoji sentimentalna strana priče, projekt se promijenio, klub želi promijeniti puno stvari", rekao je Mbappe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnoge je naljutio

Prema pisanju El Chiringuita, Mbappe je prije svoje odluke imao 71.6 milijuna pratitelja na Instagram profilu. Međutim, u subotu je već ta brojka pala na 70.9 milijuna, što znači da je čak 700 tisuća ljudi otpratilo Francuza.

Inače, Mbappe je četvrti najpraćeniji inogometaš na Instagramu iza suigrača Lionela Messija i Neymara, kao i Cristiana Ronalda, koji je najpraćenija osoba na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo