MBAPPE JE NAVODNO ODLUČIO GDJE ŽELI IGRATI BEZ OBZIRA NA SVE: / 'Sad je samo na PSG-u da ga pusti da ode...'

Image
Foto: Profimedia

AS potencira priču da će Zidanea u Realu zamijeniti talijanski trener Massimiliano Allegri, nekadašnji vrlo uspješni trener Juventusa te da će oko Mbappea izgraditi novu momčad Reala

20.5.2021.
21:50
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najboljih igrača na svijetu, Francuz Kylian Mbappe navodno je odlučio da sljedeće sezone želi igrati za Real Madrid. Kako danas piše španjolski list AS, Mbappe je čvrsto odlučio da želi igrati u Madridu, bez obzira hoće li Zinedine Zidane ostati trener ili neće.

Dosta se ovih dana pričalo kako će Zidane na kraju sezone napustiti klub te da je umoran i zasićen treniranjem Reala. Ove sezone nije stigao do finala Lige prvaka, a teško će i osvojiti španjolsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Allegri i Mbappe kao dobitna kombinacija?

AS potencira priču da će Zidanea u Realu zamijeniti talijanski trener Massimiliano Allegri, nekadašnji vrlo uspješni trener Juventusa te da će oko Mbappea izgraditi novu momčad Reala.

Inače, Madriđanima će uskoro trebati velika reizgradnja jer su njihovi ključni igrači već u poznim nogometnim godinama. Mbappe bi trebao predstavljati zvijezdu oko koje će se moći izgraditi nova momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve to još mora prihvatiti PSG koji će s Realom morati pregovarati oko cijene. Ako Mbappea ne puste sad, morat će to učiniti za godinu dana, kad mu istječe ugovor. Francuz još uvijek nije potpisao produženje, a razlog je, vjeruje se, upravo njegova želja da zaigra za Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo