VIDEO: / Mateo Kovačić se 'izgubio' u novom debaklu Intera

U finalu talijanskog Kupa na Olimpicu 26. svibnja će igrati dvije rimske momčadi. Nakon što je ranije Lazio bio u dvije utakmice bolji od Juventusa, isto je učinila Roma protiv Intera.

17.4.2013.
22:50
VOYO logo

U prvom domaćem ogledu je Roma slavila 2:1, a ove srijede na San Siru s 3:2.

Stramaccionijeva je momčad imala odlično otvaranje. Bolju je igru Inter naplatio pogotkom u 22. minuti kada je Rocchi odlično petom uposlio Jonathana, a ovaj je lijepo s 15-ak metara naciljao gostujuću mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj je rezultat vodio Inter u finale i domaća je momčad imala taj pozitivan rezultat do 55. minute. No, recimo da je već kraj prvog dijela dao naslutiti da se Roma budi i preuzima inicijativu. U 55. i 69. minuti je 22-godišnji Mattia Destro dva puta slao domaće u očaj i pogocima donio Romi velikih i sigurnih 2:1.

Potom je sjajnim pogotkom, iskosa u suprotne rašlje, na 3:1 povećao Torosidis (74. minuta), dok je u 80. Alvarez tek smanjio na 3:2 i poraz donekle učinio podnošljivijim kada je Inter u pitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rutube.ru/video/embed/6300059

Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić je odigrao cijeli ogled za Inter. Bolji je bio u prvom dijelu, kada je nekoliko puta odlično dubinskim loptama pronalazio napadače. No, izgubio se, kao i cijeli Inter, u drugom dijelu kada je krenula jurnjava po travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma je zajedno s Juventusom rekorder po broju osvojenih talijanskih Kupova. Devet puta su te momčadi bile pobjednici, a Roma je posljednji put proslavila osvajanje Kupa 2008. godine. Lazio je dosad pet puta bio pobjednik, a posljednji put 2009. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo