Mateo Kovačić baš nema sreće

Nastup Matea Kovačića u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige protiv Cluja je pod upitnikom.

14.2.2013.
10:04
VOYO logo

Odluku o Kovačićevom nastupu objasnio je Andrea Stramaccionija: 'Mateo ima problema s gležnjem. U utorak je trenirao odvojeno, a u srijedu s momčadi. Nakon detaljnog pregleda odlučit ćemo o njegovu nastupu.'

Čini se da će Mateo još malo pričekati debi na San Siru. Niko Kranjčar i Ognjen Vukojević konkurirat će za momčad kijevskog Dinama protiv Bordeauxa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Niko i ja jako naporno treniramo. U zadnje vrijeme nismo propustili nijedan trening. Odlično je mentalno pripremljen, a što je najvažnije, obojicu nas zaobilaze ozljede. Niko će tek pokazati ono najbolje u utakmicama koje dolaze u Europskoj ligi i ukrajinskom prvenstvu", kaže Vukojević.

UEFA-in ždrijeb prvi je put u europskim natjecanjima spojio Napoli s Josipom Radoševićem i Viktoriju iz Plzena. Bit će to sjajna prilika Napolijevu napadaču Edinsonu Cavaniju da za svoj rođendan nastavi sa sjajnom formom. Do sada je u Europskoj ligi zabio sedam pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lyon s Dejanom Lovrenom putuje u goste Tottenhamu, ali u lošoj formi. U prvenstvu su pobijedili u samo tri od osam zadnjih utakmica. Ivan Strinić i Nikola Kalinić s Dnjiprom putuju u Basel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo