Pogledajte što je najbolji nogometaš svijeta radio na treningu

Da Lionel Messi izgara od želje za povratkom natjecateljskom ritmu nakon oporavka od ozljede bedrenog mišića potvrdio je i Barcelonin trener Gerardo Martino.

4.1.2014.
14:52
VOYO logo

"Vratio se zaista dobro, imao je tri dobra treninga i ima pogled ubojice", rekao je Martino na press-konferenciji uoči nedjeljnog ligaškog ogleda protiv Elchea.

"Nedostaje mu ritam treninga sa suigračima, a radio je više s loptom. Pratit ćemo ga i vidjeti kada će biti spreman. Messiju su potrebni treninzi sa suigračima, te još mora pronaći ritam igranja utakmica. Međutim, ono što pokazuje je sjajno", rekao je Martino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se da će tako u nedjeljnoj utakmici jedini povratak na travnjak u dresu Barcelone, nakon dužeg izbivanja, ostvariti prvi vratar Victor Valdes, dok će dvoboje, osim Messija, propustiti Sergio Busquets i Dani Alves.

//www.youtube.com/embed/595nUxDr8lI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je s travnjaka izbivao od 10. studenog, ali u četvrtak poslijepodne je odradio prvi momčadski trening, a u petak je postigao hat-trick u trening-utakmici dviju Barceloninih momčadi otvorenoj za javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo