On zna zašto je Messi zakazao: 'To nije slučajno!'

'Tek je prošle godine Messi zabio svoj prvi gol protiv nekog talijanskog kluba. To nije slučajnost', izjavio je bivši igrač Milana Mark van Bommel.

22.2.2013.
13:31
VOYO logo

U devet odigranih utakmica protiv talijanskih klubova u karijeri najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi nije zabio gol iz igre. Zabio je doduše tri gola, ali sve redom iz jedanaesteraca protiv Milana prošle sezone.

Prema bivšem igraču Milana, sada članu PSV-a Marku van Bommelu, to nije slučajnost. Ovaj specijalist za razgradnju suparničke igre rekao je kako su on i njegovi suigrači iz Milana (2011/12) bili složni u mišljenju da bi se omaleni Argentinac u Seriji A jako mučio da zabije preko 30 golova u sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tri četvrtine svlačionice se složilo da bi definitivno zabio manje. To uključuje i moje mišljenje. Serija A ima jednostavno drugačiji pristup nogometu. Tamo se i dalje mogu neutralizirati suparničke momčadi kao u nijednoj drugoj ligi. Tek je prošle godine Messi zabio svoj prvi gol protiv nekog talijanskog kluba. To nije slučajnost", komentirao je Van Bommel za Algemeen Dagblad.

"Nismo igrali dobro u Milanu, ali vjerujem da ćemo pronaći snage i da ćemo se osvetiti u uzvratu. Siguran sam u to! Barcelonu nikad ne smijete otpisivati, mislim da imamo šanse za prolaz", rekao je Messi španjolskim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo