'Mandžukić je super-slab, super-bezopasan, super-neučinkovit...'

17.12.2012.
9:52
VOYO logo

Razlog kritičnog Bildovog teksta je Mandžukićeva golgeterska kriza koja traje točno 344 minute u Bundesligi, što je za napadača cijela vječnost.

Zabio je bivši napadač zagrebačkog Dinama posljednji put još u 12. kolu protiv Nürnberga, dakle bez gola je u posljednjih pet susreta. A sve je počelo tako savršeno za Bayernovo pojačanje pristiglo iz Wolfsburga. Zabio je devet golova u prvih 11 ligaških kola i izbio na čelo ljestvice najboljih strijelaca. Ali danas su ga prestigli Kießling (Leverkusen), Meier (Frankfurt), Lewandowski (Dortmund) i Ibišević (Stuttgart).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po sjajnom startu karijere u Bayernu Mandžukića su prozvali "Super Mario".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rado bih da tako i ostane", rekao je tada Mandžukić o svom nadimku.

"Danas je 'Super Mario' super-slab, super-bezopasan, super-neučinkovit i super-ukočen. Od povratka pravog Super Marija, imena Mario Gomez, ništa ne uspijeva za Mandžukića", navodi novinar Bilda Kai Psotta, koji isto tako dodaje da hrvatski napadač nije pozdravio trenera Juppa Heynckesa prilikom rane zamjene (u 57. minuti) u 17. prvenstvenom kolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, u njemu je Bayern u petak kod kuće remizirao 1:1 sa Borussijom Mönchengladbach.

Hrvatski nogometaši nisu se istaknuli u posljednjem kolu jesenskog dijela Bundeslige. Magazin Kicker je ocijenio samo dvojicu i to vrlo loše…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je na svojoj Allianz Areni odigrao samo 1-1 protiv Borussije Mönchengladbach, a najlošije ocijenjeni igrač na utakmici je naš Mario Mandžukić. Hrvatski reprezentativac nije pružio dobru igru u napadu bavarskog kluba, pa i ne čudi ocjena 5 (najbolja ocjena je 1, a najlošija 6). Peticu je dobio i Milan Badelj koji je bio među slabijim pojedincima u dresu HSV-a koji je poražen s 3-0 na gostovanju kod Bayer Leverkusena. Njegov suigrač Ivo Iličević je igrao od 65. minute, pa je ostao bez ocjene. Neocijenjen je ostao i Ivan Perišić koji je igrao od 75. minute za Borussiju Dortmund u pobjedi protiv Hoffenheima (3-1).

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo