DOBAR POSAO U OSIJEKU / Osijek je spreman za nastavak sezone: Stiglo pojačanje s kojim je Bjelica surađivao u tri navrata

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Osijek je odradio sjajan prijelazni rok te su dovedena tri nova igrača

26.1.2022.
15:11
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Iskusni lijevi branič Marin Leovac (33) napustio je redove zagrebačkog Dinama te je postao novi član Osijeka s kojim je potpisao ugovor do ljeta 2023. godine s opcijom produženja na još jednu sezonu.

Leovac je bio član Dinama od ljeta 2018. godine kada je stigao iz PAOK-a, a u Prvoj HNL je branio i boje Rijeke za koju je igrao od 2013. do 2015. te proljetni dio sezone 2017/18. kao posuđeni igrač. Tijekom karijere Leovac je upisao i pet nastupa za hrvatsku reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajan prijelazni rok Osijeka

"Prije svega sam sretan što sam došao u Osijek. Malo je potrajalo, ali su se na kraju klubovi ipak dogovorili. Poznajem ljude u stručnom stožeru, isto tako i većinu igrača, tako da sada jedva čekam da im se priključim na treninzima. Ciljevi su visoki i nadam se da ćemo na kraju nešto i osvojiti", rekao je Leovac te naglasio kako je važnu ulogu u njegovu dolasku u Osijek imao i trener Nenad Bjelica:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Surađivali smo u bečkoj Austriji i Dinamu i ne treba trošiti riječi o njemu i njegovim suradnicima. Svi znamo koliko su kvalitetni i uspješni, na meni je i svima ostalima da pružimo najviše što možemo. Veselim se što ću upoznati svoje nove suigrače i vjerujem da ćemo od početka drugog dijela sezone nastaviti pobjeđivati".

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Trener Dinama Nenad Bjelica na konferenciji za medije uoči uzvratnog susreta 3. pretkola UEFA Lige prvaka protiv Ferencvaroša.

Leovac bi mogao debitirati za Osijek već u subotu kada će Osijek u prvom kolu nastavka sezone igrati protiv Slavena Belupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leovac je treće Osijekovo pojačanje u zimskom prijelaznom roku, nakon napadača Vinka Petkovića i veznjaka Mije Caktaša.

Uoči nastavka sezone Osijek ima 40 bodova, kao i Dinamo te Rijeka s tim da hrvatski prvak ima utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Zavrti kolo besplatnih vrtnji na Arena casinu i preuzmi svoj poklon!

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo