VRLO ZANIMLJIVO / E ovako nešto još nismo vidjeli. Pogledajte s kojim je fiktivnim likom ugledna Marca usporedila Luku Modrića

Image
Foto: Profimedia

Luka Modrić ima 36 godina, a ove je sezone također jedan od najboljih igrača Real Madrida

18.10.2021.
10:33
Profimedia
VOYO logo

Najtiražniji španjolski sportski dnevnik, Marca, objavio je kratki članak u kojem spominju i hrvatskog reprezentativca Luku Modrića i to u kontekstu njegove, sada već zaista nevjerojatne, nogometne dugovječnosti.

Marca je pisala o četvorici nogometaša iz svoje La Lige koji i dalje igraju na visokoj razini usprkos tome što su zagazili u takozvane poodmakle nogometne godine. Luka Modrić ima 36 godina, a ove je sezone također jedan od najboljih igrača Real Madrida i jedan je od najboljih na svojoj poziciji u svijetu, što najbolje dokazuje činjenica da je u užem izboru kandidata za ovogodišnju Zlatnu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca je Modrića prvo usporedila s fiktivnim likom Benjamina Buttona, kojeg je utjelovio Brad Pitt, a riječ je liku koji se pomlađuje umjesto da stari.

"Zovite ga Luka Modrić ili Benjamin Button... Ne može se zaustaviti tog čovjeka. Modrić ima 36 godina i još je jedan od najboljih veznjaka na svijetu. Dok su drugi igrači njegove dobi u nižim ligama, on i dalje radi ono što najbolje zna u jednom od najzahtjevnijih natjecanja na svijetu. Legenda", piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Uz Modrića još trojica

Uz Modrića tu je još jedan igrač Reala, Karim Beznama. Benzema ima 33 godine, a trenutno je možda i najbolji napadač svijeta i jedan je od favorita za Zlatnu loptu.

"Ima 33 godine i jedan je od favorita za Zlatnu loptu. S godinama je samo sve bolji, kao dobro vino. U posljednje dvije sezone Francuz je u svojem najboljem izdanju i najveća je Realova zvijezda", napisali su tako o Benzemi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz njih dvojicu tu je i istinska legenda Primere, Joaquin iz Betisa, koji ima čak 40 godina, a još je uvijek jedan od najboljih u klubu.

"I s 40 godina odiše kvalitetom. Nije više neizostavni starter, ali i dalje je jako koristan, može igrati na svim napadačkim pozicijama, a još više doprinosi u svlačionici. Takvog bi igrača svaki klub poželio", stoji u paragrafu o Joaquinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu spomenuli su i Radamela Falcaa, koji ima 35 godina i oduševljava u dresu Raya Vallecana. "Kada je Rayo odlučio dovesti Falcaa nitko nije vjerovao da će uspjeti. Govorili su da će zbog čestih ozljeda i godina podbaciti, ali on je u tri utakmice zabio tri gola. Brutalno", napisala je Marca.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo