Španjolci tvrde: Čudo od igrača u Real Madridu?

Prema pisanju španjolske Marce James Rodriguez novi je igrač madridskog Reala, no na službenu će se objavu transfera ipak pričekati do sredine ovoga tjedna.

21.7.2014.
9:43
VOYO logo

Pregovori Real Madrida i Monaca oko transfera najbolje strijelca nedavno završenog Svjetskog prvenstva u Brazilu odvijali su se cijeli prošli tjedan i čini se da je dogovorena cijena koju će Kraljevski klub platiti oko 80 milijuna eura.

Rodriguez je minule nedjelje bio u prolasku kroz Madrid, što su automatski svi odmah povezali s transferom u Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Madrid je bila usputna stanica na putu do Monaca u kojem je navodno izrealiziran transfer, prenosi Marca. Vjeruje se i da je sjajni Kolumbijac bio neočekivano u Monacu kako bi pokupio sve važnije stvari koje su mu potrebne za Madrid u koji bi se uskoro trebao preseliti.

//www.youtube.com/embed/DH4MdZ5vjnY

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na madridskom aerodromu Barajas Rodriguezu su prilazili ljudi, tražili fotografiju, te mu čestitali i poželjeli sreću u Realu. Kolumbijac je se samo smješkao i zahvaljivao se svima njima, što je dodatni dokaz da je transfer gotov, te da se još samo čeka na službenu potvrdu oba kluba.

Želja predsjednika Reala Florentina Pereza je da se Rodriguez priključi prvoj momčadi u Los Angelesu zajedno s Karimom Benzemom i Raphaëlom Varaneom 1. kolovoza, odnosno mjesec dana otkako su njihove reprezentacije zaključile svoj nastup na Svjetskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo