GRANDE LUKA / Marca opjevala čudesnog Hrvata kao nikad: 'Modrić je jedan od najboljih u povijesti, vječan je i ponovno je skinuo svoj mađioničarski šešir'

Image
Foto: Profimedia

Marca opjevala Luku Modrića

6.4.2023.
8:52
Profimedia
VOYO logo

Kad Luka Modrić odigra dobro, vrhunski kao sinoć na Camp Nou protiv Barcelone, onda ga Marca opjeva. Real je najvećom pobjedom ikad (4-0) kod Barce nadoknadio njeno slavlje (1:0) u Madridu te se tako plasirao u finale protiv Osasune. Modrić je sjajnom akcijom namjestio gol za 2:0, kojim je Real poništio minus iz prvog meča, ali to nije jedino odlično što je napravio. Dominirao je u točnim dodavanjima, dugim loptama, a vrhunski je odigrao i obrambenu fazu.

Image
PONOS NAŠ /

Španjolci ponovno oduševljeni predstavom Luke Modrića: 'On je zadužen za magiju"

Image
PONOS NAŠ /

Španjolci ponovno oduševljeni predstavom Luke Modrića: 'On je zadužen za magiju"

Marca, poznati sportski španjolski dnevni list još poznatiji kao Realovo glasilo, opjevalo je Lukinu nogometnu prezentaciju u srcu Katalonije, tamo gdje Real, Madrid i sve što dolazi iz Kastilje i nije baš omiljeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Kroos i Modrić su vječni, a sad u to nema sumnje, ne nakon što smo vidjeli protiv Barcelone. Nijemac i Hrvat izbrisali su nogometnu Barcu s mape, komandirali sredinom i nametnuli svoj način, svoju igru. Ubojiti Benzema je perfektno zabio drugi gol, ali remek-djelo od akcije počeo je Modrić. Ono što je napravio kod drugog gola, to briljantno dodavanja, minijatura i remek-djelo koje je Benzema pretvorio u gol su potezi utakmice. Luka Modrić je umjetnik utakmice i umjetnik nogometne igre. Opet je pokazao magiju, posebno u posljednjoj trećini terena i zato smo za njegovo remek-djelo dali mu osmicu. U drugom dijelu El Clasica pojavila se najbolja verzija Luke Modrića, iako u prvom dijelu nije toliko bio involviran s loptom u nogama jer Real loptu u prvom dijelu i nije baš imao u nogama toliko", piše novinar Marce i dodaje:

"Kkao bilo, čudesni Hrvat još je jednom u 37. dokazao da je vječan jer je fizički i tehnički uništio sve Barcine veznjake. Kada krene, jednostavno je nezaustavljiv. Real mu još nije ponudio novi ugovor iako mu aktualni završava za dva mjeseca, ali to će se dogoditi po inerciji jer klub naprosto ne može bez jednog od najboljih nogometaša u povijesti. Kod drugog gola Reala skinuo je svoj mađioničarski šešir i u drugom dijelu nametnuo svoj zakon što je jamtvo za pobjedu i uspjeh Reala, ali onaj potez za 2:0 mu je kao iz filmova."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo