Odlična vijest za Modrića i hrvatske navijače

13.5.2013.
23:13
VOYO logo

Luka Modrić zauzet će svoje mjesto u početnoj postavi, i to na mjestu središnjeg veznog igrača. Leđa će mu čuvati Xabi Alonso i Khedira, dok će Mesut Özil djelovati više s krilne pozicije.

Sličnu je formaciju Mourinho uigravao u prvenstvenoj utakmici protiv Malage, koju je Real Madrid dobio 6:2. Modrić je tada sudjelovao s pogotkom i asistencijom, te je za svoju predstavu pobrao hvalospjeve španjolskih medija. Tada su iza njega u vezi igrali Xabi Alonso i Essien, koji će, prema Marcinom sastavu, u petak zaigrati na poziciji desnog beka, dok će u vezu Khedira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Žrtva' je Angel di Maria, koji će svoju priliku čekati na klupi.

Umjesto ozlijeđenog Raphaela Varanea, koji je izvan stroja zbog ozljede koljena, zaigrat će Raul Albiol, što znači da Pepe i dalje nije u trenerovim planovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/embed/video/xzsidn Protiv Espanyola baš i nije išlo

Prema Marci, Jose Mourinho će u ogled s Atleticom krenuti s ovim sastavom: Diego Lopez; Essien, Albiol, Ramos, Coentrao; Xabi Alonso, Khedira; Özil, Modrić, Ronaldo; Benzema

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski 20-godišnji branič Real Madrida Raphaël Varane podvrgnut je uspješnoj operaciji desnog koljena. Za njega je ova sezona već završena…

Ozlijedio je Varane meniskus u subotnjem ligaškom ogledu protiv Espanyola, kada je zamijenjen već nakon 19 minuta igre. Propustit će finalnu utakmicu Kupa kralja protiv Atletico Madrida u petak, kao i dvije Realove posljednje ligaške utakmice u sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid je priopćio da je Varane u ponedjeljak uspješno operiran, te da mu predstoji proces rehabilitacije i oporavka, koji će trajati maksimalno dva mjeseca.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo