Luka Modrić je ovo još do neki dan mogao samo sanjati

Ugledni španjolski sportski dnevnici Marca i As apostrofirali su odličnu igru Luke Modrića u dresu Real Madrida koji je u nedjelju na gostovanju deklasirao Mallorcu s 5:0.

29.10.2012.
13:02
VOYO logo

"U sljedećim utakmicama će Real Madrid često plesati uz zvuke hrvatskog nogometaša", zaključila je Marca svoju priču o Modriću. "Luka Modrić je demonstrirao repertoar kompletnog veznog igrača. Pokazao je brojne vrline zbog kojih je Real Madrid platio oko 30 milijuna eura minulog ljeta za njegov transfer iz Tottenhama. Njegov izvanredni nastup nije mogao doći u bolje vrijeme", istaknula je Marca i nastavila:

"Kako za njega, nakon što nije baš bio u dobrom položaju u porazu od dortmundske Borussije, u utakmici koja je odigrana u punoj brzini, te u kojoj nije pronašao pravi ritam nakon što je zamijenio ozlijeđenog Khediru, tako i za njegovu momčad, koja je ostala bez suspendiranog Xabija Alonsa za sljedeću utakmicu protiv Zaragoze", napisala je, između ostalog Marca. http://www.dailymotion.com/embed/video/xuo9b6

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ogledu protiv Mallorce je Modrić ostavio tragove svoje najbolje igre. Pojavio se u ulozi velikog hrvatskog nogometaša kakav je uvijek i bio. Jako je dobro shvatio svoju ulogu sa Xabijem Alonsom u veznom redu, sa stalnom aktivnošću oko lopte, povezivanjem s Özilom i Higuainom prema naprijed i referentnom ulogom ispred Pepea i Varanea. Davao je tempo igri i kompletnu izvedbu je parafirao elegantnim akcijama. Ukazao se u odličnom izdanju u pravo vrijeme, s obzirom na izostanak Xabija Alonsa u idućoj utakmici", piše As.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo