MARCA BEZ MILOSTI PREMA DINAMU: / Samo jedan igrač dobio prolaznu ocjenu; 'Zbog njega je zavladala napetost...'

Image

Dinamo je svoj put u Europskoj ligi završio u četvrtfinalu nakon dva poraza od španjolskog Villarreala

16.4.2021.
8:31
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama nisu uspjeli prirediti novo iznenađenje. Nakon domaćeg poraza 0-1, Modri su u uzvratnom susretu četvrtfinala Europske lige poraženi na gostovanju kod Villarreala sa 1-2 ostavši bez plasmana u polufinale.

Image
DAMIR KRZNAR: /

'U svlačionici je muk, tužni su, neka prespavaju. Napravit ćemo jedan sastanak, moramo se srediti i biti ponosni'

Image
DAMIR KRZNAR: /

'U svlačionici je muk, tužni su, neka prespavaju. Napravit ćemo jedan sastanak, moramo se srediti i biti ponosni'

Golove za "Žutu podmornicu" zabili su Paco Alcacer (36) i Gerard Moreno (43), dok je gol za Dinamo postigao Mislav Oršić (75).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, Modri se nisu uspjeli probiti među četiri najbolje momčadi Europske lige. Međutim, već je plasman u četvrtfinale Europske lige najveći uspjeh u posljednjih više od pola stoljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emery ispunio cilj

Španjolski sportski list Marca nakon utakmice piše da je Villarreal doveo trenera Unaija Emeryja (trostrukog osvajača EL sa Sevillom) kako bi ih odveo u krug najboljih klubova u Europi te da je plasmanom u polufinale Europske lige to i uspio.

Najboljim igračem utakmice španjolski list je proglasio strijelca drugog gola za "Žutu podnornicu" Gerarda Morena, a u zagrebačkoj momčadi su samo jednom igraču dali prolaznu ocjenu - strijelcu Mislavu Oršiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dokazao da je internacionalna klasa'

"Villarreal je u izjednačenoj utakmici zadao ubojiti udarac u 36. minuti i nakon školske akcije napravio veliki korak prema polufinalu. Nakon toga je Moreno iskoristio još jednu pogrešku hrvatske ekipe. Dinamo je bio hrabriji u nastavku utakmice, ali bilo je prekasno. Oršić je bio najbolji u Dinamu, a Livaković je imao obranu kojom je dokazao zašto je internacionalna klasa. Nakon Oršićeva gola bilo je malo napetosti, ali Villarreal je izdržao i nije upao u nevolju", piše Marca.

Također, Marca je istaknula i činjenicu da je Španjolska od 2014. svake godine imala polufinalista u Europskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Villarreal je Manchester City u Europskoj ligi, Emeryjeva momčad jedina je uz Guardiolinu koja ove sezone nije poražena u Europi", ističu Španjolci.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo