prepao bližnje / Maradona zbog unutarnjeg krvarenja završio na hitnom bolničkom prijemu

Image
Foto: AP Images

Jedan od najvećih nogometaša svih vremena završio je u bolnici s ozbljnim zdravstvenim problemima

5.1.2019.
8:50
AP Images
VOYO logo

Bivši argentinski reprezentativac i jedan od najboljih, a po mnogima i najbolji nogometaš svih vremena Diego Armando Maradona završio je u bolnici nakon što su mu liječnici na rutinskom pregledu ustanovili unutarnje krvarenje! 

Bivši izbornik argentinske nogometne reprezentacije i aktualni trener meksičkog drugoligaša Doradosa u posljednjih je nekoliko dana zabrinuo javnost pošto se nije pojavljivao na treninzima svoje momčadi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Misterij je sada riješen, no vijesti nažalost nisu bile dobre. Kako je sinoć javio britanski The Sun, Maradona je podvrgnut endoskopiji u klinici Olivos u Vicente Lopezu, predgrađu Buenos Airesa. 

Uz njega su, dodaje britanski medij, bila i njegova djeca koja mu pružaju podršku, a prema prvim informacijama koje su se pojavile Argentinac je do daljnjeg trebao ostati u bolnici. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas u jutarnjim satima njegova kćerka ipak je na društvenim mrežama objavila vijest prema kojoj nije sve tako crno. Iako su neki mediji pisali o hitnom operativnom zahvatu, Maradona je čini se, obavio tek rutinski pregled.

"Sve one koji brinu za mog oca mogu obavijestiti da je sve u redu. S njim je moja sestra Giannina i uskoro stižu kući."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Godine raskalašenog života 'Malog zelenog' su čini se sada došle na naplatu. Još kao igrač Maradona je pretjerivao u konzumiranju raznih vrsta opijata, a sličan život nastavio je i nakon završetka igračke karijere. Još se uvijek sjećamo scena sa SP-a u Rusiji, kad je na tribinama izazivao više pažnje no njegova momčad na travnjaku. Ovog puta uzbuna je bila lažna, nadajmo se da će Maradona 'usporiti tempo' kako idući slučaj ne bi bio kobniji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo