MARADONA U NALETU LUDILA NAPAO BOBANA: / Argentinac izgubio kontrolu pa pozvao legendarnog Vatrenog na fizički obračun!

Image
Foto: AFP

Diego Maradona ponovo je izazvao burne reakcije nakon nemilosrdnog napada na Zvonimira Bobana

31.1.2019.
18:41
AFP
VOYO logo

Legendarni Diego Maradona trenutno je strateg meksičke momčadi Dorados de Sinaloa, a njegovi nogometaši izgubili su u meksičkom Kupu od Zacatepeca. Nakon utakmice, legendarni Argentinac krenuo je vrijeđati sve oko sebe. Prva meta bio mu je predsjednik Fife Gianni Infantino, a brzo je došao na red i njegov glavni tajnik – Zvonimir Boban.

Napao Bobana nakon poraza svoje momčadi

Maradona je nakon poraza njegove momčadi Dorados de Sinaloa u meksičkom Kupu kritizirao Međunarodnu nogometnu federaciju, a posebno je napao Zvonimira Bobana. Tijekom utakmice je imao i sukob s navijačima Zakatepeka. Pozvao ih je na tučnjavu i krenuo prema njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema njegovim riječima, čak i nakon odlaska Seppa Blattera, ništa se nije promijenilo u krovnoj kući svjetskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gianni Infantino je obećao novu FIFA-u, ali se ništa nije promijenilo," poručio je Maradona dodavši: "Rekao sam predsjedniku FIFA-e da se ništa nije promijenilo od vremena kada je Sepp Blatter bio predsjednik te da se i dalje ne poštuju igrači kao što su Marco van Basten, Ruud Gulli ili ja."

Maradona je imao poruku i za legendarnog kapetana 'Vatrenih' Zvonimira Bobana koji je od svibnja 2016. godine u funkciji posebnog savjetnika predsjednika FIFA-e za nogometna pitanja. Maradona i Boban su navodno prije nekoliko mjeseci imali verbalni sukob u jednom hotelu u koje su bile brojne nogometne legende.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Možemo ući u ring!'

"Želim poručiti Bobanu, koji je prihvatio sve loše strane FIFA-e, da možemo ući u ring. Nisam momak od 20 godina, imam 58 i ovakve stvari me vrijeđaju jer sam vjerovao ljudima, ali im više ne vjerujem," poručio je Maradona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo