Maradona objavio rat SAD-u i Izraelu!

'Posjetit ću područje Palestinske samouprave i tom napaćenom narodu dati punu podršku, a pomoći ću i palestinskoj reprezentaciji i financijski i savjetima.

3.3.2012.
18:23
VOYO logo

Legendarni Diego Maradona, koji u UAE trenira Al-Wasl, izjavio je za arapske medije da će pomoći palestinskom narodu iako se to neće svidjeti SAD-u.

"Ja sam najveći simpatizer palestinskog naroda, koji se već više od pola stoljeća bori za slobodu i neovisnost. Posjetit ću područje Palestinske samouprave da tom napaćenom narodu dam punu podršku, a pomoći ću i palestinskoj reprezentaciji i financijski i savjetima. Uopće me nije briga što će moji postupci naljutiti Izrael, SAD i Zapad koji su se, na žalost, svrstali na stranu tlačitelja", kazao je legendarni Argentinac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, Maradona je izjavio da će uskoro posjetiti Egipat gdje će dati podršku i nogometnom klubu Al-Ahly i njegovim navijačima koji su doživjeli največu katastrofu i sramotu u povjesti nogometa. Naime, Maradona nije zaboravio poželjeti brzo ozdravljenje niti svom prijatelju i idolu, predsjedniku Venezuele Hugu Chavezu te je istaknuo: "Tog čovjeka volim najviše na svijetu i stalno molim za njegovo ozdravljenje", izjavio je Maradona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo