Mandzukic se naljutio i pobjegao iz Munchena

Odluka Marija Mandzukica da se vrati u Hrvatsku i da ne bude prisutan na nedjeljnoj proslavi dvostruke krune u Munchenu nije se svidjela izvrsnom predsjedniku Bayerna Karl-Heinzu Rummeniggeu.

18.5.2014.
20:15
VOYO logo

Podsjetimo, trener Bayerna Pep Guardiola je prvog strijelca svoje momcadi izostavio iz kadra za subotnji finale Njemackog kupa u kojem su Bavarci nakon produzetka svladali Borussiju Dortmund sa 2:0. Cim je to saznao, Mandzukic je otisao u Hrvatsku, pa tako u nedjelju nije slavio sa suigracima naslove u Bundesligi i DFB-Pokalu.

"Njegova je odluka bila da otputuje doma uoci priprema reprezentacije. Malo mi je zao zbog toga, ali to se vise ne moze promijeniti. Mozda se to takoder uklapa u sve sto se dogadalo posljednjih tjedana", rekao je Rummenigge njemackim novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odnos izmedu hrvatskog nogometasa i Guardiole ocito je potpuno narusen, tako da vise ni Rummenigge ne iskljucuje mogucnost Mandzukiceva odlaska s Allianz Arene.

"Vidjet cemo, ne mogu sada predvidati kako ce to zavrsiti. Mandzukicev ugovor vrijedi jos dvije godine i ako zeli otici, mora nam se obratiti njegov agent. Vazno nam je da se igrac uklapa u Bayern i da postuje disciplinu. Ne zelim preuvelicati ovaj slucaj, rijesit cemo to u miru u sljedecih nekoliko tjedana", zakljucio je prvi covjek Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo