'Mandžukić je spreman za novu avanturu, ali...'

Priča o mogućnosti da hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić ovo ljeto pojača redove Juventusa okupirala je posljednjih dana talijanske medije...

22.6.2012.
14:51
VOYO logo

Portal Tuttomercatoweb tako donosi razgovor s Mandžukićevim agentom Ivanom Cvjetkovićem koji je potvrdio da njegov klijent razmišlja o napuštanju Wolfsburga, ali je podsjetio i da 26-godišnji napadač još uvijek ima važeći ugovor s Vukovima.

"Puno je glasina o Mandžukićevoj budućnosti, ali još je prerano za razgovor o tome. Najprije moram razgovarati s Marijem i vidjeti koje je rješenje najbolje. Mario je spreman za novu avanturu, ali ne smijemo zaboraviti da mu ugovor s Wolfsburgom vrijedi još dvije godine. Sastat ću se s klupskim čelnicima u ponedjeljak, nakon čega ćemo znati više", naglasio je Cvjetković za Tuttomercatoweb, dodavši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=78zuHDjxuNFMgS9J

"Mario želi igrati u europskim natjecanjima što je jedan od razloga zašto razmišlja o odlasku. Veliki je obožavatelj Juventusa, tko ne bi želio igrati tamo? To je veliki klub".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istodobno je Vlado Borozan, FIFA-in agent i Wolfsburgov savjetnik za transfere, dao intervju za Il Sussidiario u kojem je izrazio sumnju u realizaciju Mandžukićeva prelaska u redove talijanskog prvaka.

"Pregovori između Juventusa i Wolfsburga neće biti laki. Kao prvo, radi se o igraču koji dolazi iz zemlje izvan Europske unije, što znači da bi Juventus najprije morao očistiti jedno mjesto za njega. A kao drugo, Mario je igrao sjajno na Europskom prvenstvu tako da će Wolfsburg sada za njega tražiti znatno veću odštetu", objasnio je Borozan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Mandžukić je na Euru u Poljskoj i Ukrajini postigao tri pogotka za Hrvatsku i premda je Bilićeva momčad ispala s natjecanja, još uvijek dijeli prvo mjesto na ljestvici strijelaca. Prošle je sezone za Wolfsburg u Bundesligi zabio 12 golova i deset puta asistirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo