MANDŽUKIĆ BI USKORO MOGAO POTPISATI ZA EUROPSKOG VELIKANA: / Bivši Vatreni opet na meti kluba u kojem je nedavno skoro završio

Image
Foto: Profimedia

Već se mjesecima nagađa gdje će napadač nastaviti karijeru

15.11.2020.
11:27
Profimedia
VOYO logo

Početkom tjedna španjolska radijska postaja Cadena COPE izvijestila kako se Celta Vigo raspituje o MarijuMandžukiću i njegovoj situaciji uoči mogućeg dovođenja. Regionalna Televisión Galicia je zatim navela kako je "Mandžukić na korak do potpisa" nakon što mu je klub ponudio 5 milijuna eura. No, ubrzo se javio Mandžukićev menadžer i odbacio ove glasine.

"Nema ničega. Informacija o interesu Celte je netočna", izjavio je IvanCvjetković u telefonskom razgovoru za Hinu. Mandžukić je od siječnja do srpnja igrao za katarski Al-Duhail za kojeg je upisao sedam nastupa i zabio jedan gol. Od tada je nezaposlen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je bio najbliže transferu u turski Bešiktaš, a kako su objavili tamošnji mediji sve je propalo posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka jer se dvije strane nisu uspjele usuglasiti oko plaćen. Međutim, iz Turske je upravo stigla informacija da je Bešiktaš obnovio interes za Hrvata te da ga žele dovesti u siječnju pogotovo nakon što ih je odbio Cenk Tosun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo