Mandžo ima novog udvarača: Pod noge mu bacaju milijune!

Prema napisima engleskih medija, u borbu za dovođenjem hrvatskog napadača Marija Mandžukića uključio se nakon Manchester Cityja novi engleski velikan. Riječ je o Arsenalu.

8.1.2015.
9:35
VOYO logo

Nakon transfera iz Bayerna, Mandžo je dokazao da je sposoban zabijati i u španjolskoj Primeri u dresu Atletica i nakon polusezone na njegova vrata, odnosno na vrata njegovog agenta kucaju brojni udvarači.

Prvotno se pisalo kako je Manchester City spreman za Mandžukićev transfer platiti 42 milijuna eura, a sada ga navodno želi i Arsenalov menadžer Arsene Wenger. Topnici su se okrenuli Mandžukiću nakon što su shvatili da će im Edinson Cavani, njihova prvotna želja, biti preskup. PSG je spreman pustiti Cavanija da ode, ali uz odštetu od 75 milijuna eura, što je Arsenalu previše, te se nadaju da bi Mandžukića mogli dovesti za dvostruko jeftiniju cijenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/_zk8N5Ikd1w

Daily Star naglašava kako je Mandžukić u 23 utakmice za Atletico postigao 14 golova, ali da ga trener RojiblancosaDiego Simeone nema namjeru olako pustiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico je za Mandžukića prošlog ljeta Bayernu platio 22 milijuna eura i ima priliku na njemu zaraditi skoro dvostruko više, ali ostaje za vidjeti hoće li to i učiniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo