MANDŽO IH JE VEĆ ODBIO, NO OPET SU POKUCALI NA VRATA: / Može li Juventus nakon ovoga zadržati hrvatskog napadača?

Image
Foto: AFP, Filippo MONTEFORTE
20.5.2019.
10:09
AFP, Filippo MONTEFORTE
VOYO logo

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić odigrao je još jednu dobru utakmicu za Juventus. Protiv Atalante zabio je gol o kojem se još uvijek priča, jedini na utakmici za svoju momčad koja je upisala remi.

Nije toliko bitna bila ta utkamica, zna se koji klub je najbolji u Italiji već godinama, s potvrdili su to i naslovom prvaka ove godine. No velike promjene spremajuse u Staroj dami. Trener Massimiliano Allegri nakon pet godina više neće biti za ko0rmilom, a navodno se sprema i čistka u svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[VIDEO] NAVIJAČI ODUŠEVLJENI MANDŽINIM POGOTKOM PROTIV ATALANTE: ‘Kralj Mario, fantastična završnica…’

Kako piše talijanski Tuttosport, klubovi iz kineskog prvenstva šalju ponude za marija Mandžukića. Nije ovo prvi put, zainteresirani su Kinezi bili i prošlog ljeta kad je Mandžo odbio basnoslovne svote za svoje usluge na Dalekom Istoku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MANDŽUKIĆ SE OPROSTIO OD ALLEGRIJA: Riječi bivšeg Vatrenog odjeknule Torinom, tisuće Juveovih fanova reagiralo na njegovu poruku

Činjenica je da su mu 33 godine i veliko je pitanje dokle može igrati na visokoj razini u Juventusu koji će s novim trenerom imati velike ambicije (osvajanje Lige prvaka), a pitanje je i kakav će Mandžukiću biti status nakon Allegrijevog odlaska. Prvi puta Kinezi su odbijeni. Hoće li Juve to ponovo učiniti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo