Balotelli izludio Mancinija: 'Ne mogu mu vjerovati!'

'On je takav: jednostavno mu se ne može vjerovati. Moguće će zabiti hat-trick, a moguće će dobiti crveni karton. Trebao bi više raditi i više se odmarati.

31.3.2012.
12:17
VOYO logo

Javno je trener nogometaša Manchester Cityja Roberto Mancini priznao da se u Marija Balotellija ne može pouzdati, kao što se vjerojatno ne bi mogao nitko drugi.

"On je takav: jednostavno mu se ne može vjerovati. Moguće će zabiti hat-trick, a moguće će dobiti crveni karton. Jednostavno, ne možemo mu vjerovati", rekao je Mancini objasnivši potom detaljno na što misli:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da se razumijemo, Mario je vrhunski igrač. Može učiniti sve na travnjaku. Nogomet je njegov posao. Trebao bi više raditi i više se odmarati. No, još je mlad. Mogu se samo nadati da će nam u posljednjih osam ovosezonskih utakmica pomoći s pet, šest golova. Bio sam razočaran njegovom predstavom protiv Chelseaja, ali ne i protiv Stokea." Također je Mancini komentirao najnoviji Balotellijev priglupi potez: tijekom dvaju vezanih slobodnih dana posjetio je Milano i upao nenajavljeno na konferenciju za novinare u Interu da bi novom treneru Andrei Stramaccioniju, koji je i njega vodio u Interovoj mladoj momčadi, čestitao na promociji. "Čujte, ne mogu ga zatvoriti u kuću na 48 sati. Vjerojatno će doći trenutak kada će shvatiti što bi trebao raditi kad ima dva slobodna dana. Nadam se da će uskoro odrasti, jer mora još puno napredovati", smatra Mancini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo