MANCHESTERSKI DERBI: / Senzacionalni 18-godišnjak šokirao City

Image
Foto: AFP/OLI SCARFF

Nogometaši Manchester Uniteda s 1-0 su na gostovanju svladali Manchester City i osvajio tri važna boda u borbi za poziciju koja sljedeće sezone vodi u Ligu prvaka.

20.3.2016.
18:58
AFP/OLI SCARFF
VOYO logo

Najbolju priliku na početku utakmice imali su domaćni nogometaši u 14. minuti kada je iz izvrsne pozicije pucao njihov krilni napadač Jesus Navas, ali njegov udarac zaustavio je vratar Uniteda David de Gea. A samo dvije minute nakon toga Crveni vragovi su poveli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/f4RS

U 16. minuti senzacionalni 18-godišnji napadač Manchester Uniteda Marcus Rashford primio je dubinsko dodavanje Mate i neobranjivo pogodio. Situacija je postala još gora za City deset minuta kasnije kada se toj ekipi ozlijedio ofenzivni veznjak Raheem Sterling.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesretni City

Sve se dodatno pogoršalo za ekipu Manuela Pellegrinija kada je nakon desetak minuta igre zbog ozljede morao izaći još jedan vrlo važan igrač, Joe Hart. Njega je slučajno ozlijedio branič Cityja Demichelis.

Do kraja utakmice City je povećao pritisak, a najopasniji u njihovim redovima bio je njihov prvi napadač Sergio Aguero, no rezultat se nije mijenjao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo