ŽIVOTNI TRANSFER / Manchester United želi Vatrenog u svojim redovima već ovoga ljeta. Pripremili su i izdašnu ponudu za njega

Image

Novi trener Uniteda slaže ekipu za sljedeću sezonu, a na poziciji lijevog beka navodno vidi baš Vatrenog

10.5.2022.
19:34
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac, Borna Sosa, i ove je sezone u sjajnoj formi i ponajbolji je igrač Stuttgarta. Sosa je jedan od najboljih lijevih bekova u Bundesligi i samim time je privukao dosta pažnje drugih europskih velikana.

Sada se već smije reći da je Sosa prerastao Stuttgart, klub koji se bori za opstanak u ligi, i interesi klubova poput Barcelone, Chelseaja, Tottenhama i još nekih potvrđuju tu tezu. No, sada se pojavila i zanimljiva glasina da Sosu želi i Manchester United, odnosno, da je Vatreni zapeo za oko budućem treneru Uniteda, Eriku ten Haagu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Novi trener Uniteda slaže ekipu za sljedeću sezonu, a na poziciji lijevog beka navodno vidi baš Bornu Sosu, iako tamo na raspolaganju ima Lukea Shawa i Alexa Tellesa. Za Sosin transfer United je navodno pripremio nemalih 25 milijuna eura, što bi svakako bila cijena koja bi zadovoljila Stuttgart.

Sosa trenutno prema Transfermarktu vrijedi 20 milijuna eura, a ove je sezone u 29 utakmica zabio dva gola i namjestio ih još devet. Ukupno je za Stuttgart odigrao 82 utakmice, upisao je tri gola i 23 asistencije. U reprezentaciji je od rujna prošle godine i skupio je pet vrlo dobrih nastupa za Vatrene te je trenutno najbolji lijevi bek kojeg Zlatko Dalić ima na raspolaganju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo