Masna ponuda za Modrića, ali ne daju ni penija više!

'Sir Alex Ferguson ponovno je spreman krenuti u lov na Luku Modrića', piše Daily Star u novom nastavku sapunice vezane uz budućnost hrvatskog nogometnog reprezentativca i člana Tottenhama.

31.5.2012.
14:01
VOYO logo

Već tjednima su otočki mediji puni špekulacija o Modrićevom odlasku s White Hart Lanea i njegovoj budućoj destinaciji, a u četvrtak je ponovno na red došao Manchester United.

Daily Star podsjeća da je Ferguson veliki obožavatelj Lukine igre i da ga vidi kao čovjeka koji njegovom veznom redu može donijeti kreativnost. No, predsjednik SpursaDaniel Levy sigurno neće pustiti Modrića za mali iznos, a Ferguson, tvrdi tabloid, nije spreman platiti više od 30 milijuna funti. No, škotski stručnjak se navodno nada da bi i sam Modrić mogao pomoći ako izrazi želju čelnicima sadašnjeg kluba da ga puste na Old Trafford. U međuvremenu, United je navodno blizu dovođenja iznimno talentiranog 18-godišnjeg Nicka Powella koji bio ključni igrač u uvođenju Crewea u treću ligu. Ofenzivni veznjak je član mladih engleskih reprezentacija, a očekuje se da će Ferguson za njega platiti oko četiri milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Transferi godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo