ŠTO SE DOGAĐA S MANDŽUKIĆEM? / Englezi promijenili prioritete, više ne žele Hrvata već dobro poznatog napadača iz regije

Image
Foto: AFP

Engleski gigant traži pojačanje u vrhu napada

21.11.2019.
10:18
AFP
VOYO logo

O transferu Marija Mandžukića u engleski Manchester United iz talijanskog Juventusa priča se već jako dugo. Umirovljeni hrvatski reprezentativac krajem ljetnog prijelaznog roka bio je na korak do dolaska na Old Trafford. Crveni vragovi u međuvremenu su se ohladili od Mandžukića jer on više uopće ne sudjeluje u utakmicama Juventusa, javlja Mirror.

Pričuvna opcija

A Unitedu je potreban centralni napadač, kojega namjeravaju ubrzo dovesti. Prvi izbor engleskog velikana za tu poziciju bio je Mandžukić, a nakon što je splasnuo njihov interes za Hrvata, prvi izbor Uniteda je bosanskohercegovački golgeter Edin Džeko koji igra za Romu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Edin Džeko

Dvostruki prvak

Za razliku od Mandže, Džeko je već igrao u Engleskoj. Nosio je dres Unitedovog rivala Manchester Cityja s kojim je osvojio dva naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče Mandžukića, on od početka ove sezone nije u kombinacijama trenera Maurizija Sarrija i u siječnju će napustiti redove torinske “Stare dame”. Samo je pitanje gdje će sada otići, nakon što je United izgubio interes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo