MAMIĆU STIŽE POKLON IZ RUSIJE: / Velika Dinamova želja napustila klub!

Australski nogometni reprezentativac Ivan Franjić odlučio je napustiti moskovski Torpedo u koji je stigao u kolovozu 2014.

29.4.2015.
9:53
VOYO logo

Vijest kako je australski Hrvat napustio financijski posrnuli klub sama po sebi nije toliko bitna da se ne radi o nogometašu koji je samo par tjedana unazad bio spominjan kao moguće Dinamovo pojačanje.

Ivan igra na poziciji desnog beka, ali jednako kvalitetno može pokriti i lijevu stranu obrane. Dinamo na lijevoj strani ima Pivarića i Musu, desno su Ivo Pinto i novopridošli Alexandru Matel. Ukoliko netko od njih planira napustiti Maksimir, Dinamo ima besplatno kvalitetno rješenje iz dijaspore. Posljednjih dvadesetak godina trag u Dinamu su ostavila tri naša Australca - Marko Viduka, Eddy Bosnar i Josip Šimunić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba istaknuti i kako Franjić dosad nije imao previše sreće sa zdravljem. Nastupio je na SP-u u Brazilu i asistirao za gol protiv Čilea, ali i ozllijedio preponu zbog koje je propustio ostatak SP-a. Proteklih mjeseci u Rusiji također je više vremena proveo na oporavak, zaigrao je samo u četiri utakmice za Torpedo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo