Mamić: Upravo oblačim kupaće i ulazim u more!

Talijanski nogometni velikan Lazio želi ovoga ljeta u svoje redove dovesti kapetana Dinama Milana Badelja, ali čini se da se u Maksimiru zbog toga nimalo ne uzbuđuju.

18.6.2011.
22:04
VOYO logo

Nakon što je uspješno odradio transfer Miroslava Klosea, Lazio se okrenuo novoj akviziciji u veznom redu. Po pisanju talijanskog lista Corriere dello Sport, sljedeći na popisu želja predsjednika rimskog kluba Claudija Lotita Dinamov je fantazista i kapetan Milan Badelj.

Posao bi, piše talijanski list, trebao obaviti sportski direktor Lazija, Albanac Igli Tare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zdravko Mamić ovaj je posao za Sportske novosti prokomentirao u svom stilu.

"Hoćete moj komentar? On glasi - upravo oblačim kupaće gaće i ulazim u more. Više me o toj temi ništa ne trebate pitati", poručio je Maminjo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je na pripremama u Rogli odigrao i prvu prijateljsku utakmicu, i to sa slovenskim četvrtoligašem Šmarjem. Plavi su slavili sa 4:2 golovima Kovačića, Kramarića, Barbarića i Rukavine.

Bila je to zaista revijalna utakmica u kojoj je trener Krunoslav Jurčić ispremiješao sastav pa je u prvom dijelu u igri bila na papiru najjača obrambena linija - Vrsaljko, Cufre, Tonel, Ibanez, dok je u nastavku susreta priliku da se dokaže dobila najjača varijanta vezne linije - Badelj, Leko, Alispahić, Sammir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od pojačanja, debitirali su svi osim novopridošlog Domagoja Vide koji radi po posebnom programu kako bi dostigao suigrače.

U drugom poluvremenu prvi je put na gol stao Filip Lončarić koji se vratio nakon teške ozljede koljena u rujnu prošle godine na Poljudu protiv Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastavi Dinama koji su se suprotstavili Šmarju - prvo poluvrijeme: Kelava - Vrsaljko, Tonel, Cufre, Ibanez - Šitum, Chago, Kramarić, Kovačić - Beqiraj, Sylvestre; drugo poluvrijeme: Lončarić - Tomečak, Barbarić, Ademi, Palić - Badelj, Leko, Alispahić, Sammir - Krstanović, Rukavina.

Inače, dinamovci su prije dvoboja sa Šmarjem odigrali jednu međusobnu utakmicu u kojoj je prva momčad pogocima pojačanja Alispahića i Krstanovića pobijedila pričuve za koje je nastupio i Domagoj Vida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106170343006 arti-201106170604006 arti-201106160547006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo