MAMIĆ PRONAŠAO NOVOG IGRAČA: / Napadač koji je igrao za nizozemskog velikana na korak do Maksimira?

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Navodno su pregovori u završnoj fazi

14.12.2020.
10:08
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Nizozemski napadač NigelRobertha navodno je na pragu transfera u zagrebački Dinamo. Objavio je to bugarski Tema Sport dodajući kako su dva kluba u završnoj fazi pregovora te da se moraju još samo usuglasiti oko nekih manjih detalja. Ističu kako će napadač posljednji put nositi dres Levskog u derbiju s CSKA 18. prosinca. Poslije toga, otkrivaju Bugari, trebao bi otputovati u Zagreb na liječnički pregled i kako bi se s 'lokalnim dogovorio oko osobnih uvjeta.

"Levski bi trebao dobiti 500 tisuća eura za ovaj transfer", otkrivaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je, inače, o igraču koji je započeo karijeru u Feyenoordu, kroz čiji je omladinski pogon prošao. Međutim tamo se nije uspio nametnuti pa je od 2017. do 2019. igrao za Cambuur, da bi potom uslijedio transfer u Levski. U dresu ovog kluba upisao je 36 nastupa i postigao 13 golova. Također, prošao je kroz sve mlađe selekcije nizozemske reprezentacije, a od lani se stavio na raspolaganje seniorskoj reprezentaciji Curacaa, ali za nju nije upisao niti jedan nastup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitanje koje se nameće nakon ove vijesti je radi li možda Dinamo i na prodaji nekog od svojih napadača. Prvenstveno Brune Petkovića. No to su za sada sve samo nagađanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo