Mamić otkrio vijest koja zanima 'pola Hrvatske'!

Maksimirskim kuloarima ovih dana kruže dvije kontradiktorne priče.

7.11.2012.
14:17
VOYO logo

"Poslije Zadra rekao sam da ostaje sto posto. I vidjet ćete da će on voditi Dinamo i u zimskim pripremama. Radi mu se nepravda, velika hajka da ga se smijeni, ali on će ostati, a može biti smijenjen samo ako se potuče s igračima i on bude krivac. Ili ako ošamari nekoga od vas novinara. Tada bih ga morao smijeniti, ali ne i zbog rezultata u Ligi prvaka", otkrio je Zdravko Mamić za Večernji list i prokomentirao šuplju priču o "dolasku Slavena Bilića u Maksimir".

"Što god kažem, krivo se protumači. Dobar sam sa Slavenom i kažem li da nas ne zanima, odmah će biti sve potencirano, a nas dvojica dovedeni u svađu. Nismo zvali Slavena, on se nije nudio i to je sve o toj temi. I priča da je Zoran Mamić u Moskvi potpuno je bez veze, ovdje je s momčadi, nije ni u Argentini."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni Dinamo ni Mamić ne bi bili to što danas jesu da nema prodaje igrača. Međutim, za "dragulje" koji ruše negativne rekorde Lige prvaka baš i nema ponuda. Čak ni za one najbolje, što priznaje i sam izvršni predsjednik.

"Gledajte, istina je da je Sammir davnih dana imao ponuda i da smo ih odbili, ali već dugo nismo dobili ništa jer je došao na loš glas. I Metalurg i nedavno Malaga samo su priče jer se ništa nije događalo. No, siguran sam da će sada početi prava pomama za Sammirom", proročanski je poručio Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo