Mamić nakon velike vijesti ispalio: 'Splićani u meni prepoznaju sebe!'

Nakon što je izabrao Branka Ivankovića za novog trenera Dinama, Zdravko Mamić je pohitao na televiziju u popularnu emisiju Bujica.

2.9.2013.
21:33
VOYO logo

Mamić je otkrio što o njemu zapravo misle Splićani.

"Ma, Splićani me obožavaju. Ja kad dođem u Split čujem samo riječi hvale jer oni u mojoj duši i srčanosti prepoznaju upravo sebe", rekao je izvršni predsjednik Modrih koji zamjera Hajduku što se još uvijek bori protiv njega, za razliku od Riječana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rijeka je pokrenula projekt u kojem su od samog početka sa svima počeli surađivati, za razliku od Hajduka koji je imao politiku 'Mamić je vrag' i htjeli su se na silu dodvoriti Torcidi. To im se obilo o glavu."

Kao i uvijek dosad, Dinamov gazda nije zaboravio spomenuti i ministra Jovanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ministara Jovanovića nema na utakmicama Dinama. On je redoviti gost Rijeke, a često svrati i u Split jer je cijeli Hajduk na njegovoj liniji, isto kao što je Hajduk prije nekoliko desetljeća bio na Titovoj liniji. Dinamo je ima jedini pravi put, hrvatski i katolički."

Govorio je Mamić o glazbi i svom glazbenom ukusu, a otvoreni je poziv uputio Marku Perkoviću Thompsonu da dođe pjevati na Maksimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja u potpunosti otkačim na grčki sirtaki, portugalski fado, španjolski tango, ali od svih mi je najdraža narodna glazba. Pozivam Thompson da dođe na Maksimir i to za nula kuna. To nudim samo njemu i Miši Kovaču jer su jedino oni prave Hrvatine i domoljubi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo