Sprema se težak udarac za Hrvatsku, ali i još teži za Dinamo!

Joe Šimunić i Mario Mandžukić u četvrtak će saznati kazne.

11.12.2013.
18:31
VOYO logo

Trener Dinama Zoran Mamić uoči ogleda protiv Ludogoreca, posljednjeg u ovosezonskoj Europskoj ligi, smatra da to ne bi trebalo utjecati na formu 'modrog' reprezentativnog stopera bez obzira na visinu kazne.

"Teško je reći što će biti ako nešto bude, hipotetički razgovarati kakva će biti Šimunićeva reakcija teško je reći jer nismo nostradamusi. Nemam što pametno reći osim da će vrijeme pokazati što će se dogoditi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bude li kazna ugrozila njegov odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazil, Šimunić bi mogao prekinuti karijeru, a stoper Vatrenih je i sam najavljivao da će se nakon ovog Mundijala najvjerojatnije oprostiti od nogometa. Međutim, ako ne bude mogao nastupiti na SP-u, moguće je da kapetan Dinama i stup obrane već ove zime prekine karijeru.

Strahuju li u Dinamu da će ostati bez Šimunića?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da ne očekujemo kaznu koja bi mogla nešto drastično promijeniti", rekao je Mamić.

//www.youtube.com/embed/bZ18DE1chbA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne od FIFA-e, ni UEFA-e, ali kaznu će od Dinama dobiti Alen Halilović zbog bacanja rukavica i negodovanja zato što je zamijenjen na prošloj utakmici domaćeg prvenstva. O visini kazne mlađi Mamić nije htio govoriti.

"Postoji pravilnik kluba kako prema Haliloviću tako i prema svakom drugom igraču. On je napravio to što je napravio i snosi sankcije koje snosi, a kakve – to ostaje u našoj svlačionici. Nije ni prvi ni posljednji koji radi takve greške jer to se uvijek događa. On je igrač kao i svaki drugi, on izuzetno vrijedan i kvalitetan ali on je i dio ekipe i snosi odgovornost za svoje postupke kao i svaki drugi igrač."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo