Mamić iznenadio otkrićem najčvršće karike Dinama!

Dinamo je otputovao u Amsterdam, nakon tri pokušaja bez uspjeha, pokušat će Modri stići do prvog boda (bodova) u susretu s Ajaxom.

1.11.2011.
13:09
VOYO logo

"Idemo kao i uvijek s nadom da ćemo ostvariti što bolji rezultat jer pobjeda je ta koja nas ostavlja u igri za proljeće. Nadu crpim iz toga da smo uvijek u zemljama Beneluxa dobro prolazili. Koliko se sjećam od utakmice kad je Josip Šimić zabio gol u Amsterdamu, kada sam bio tamo kao navijač, pa kad je Mandžukić imao svoj šou u 3:2 pobjedi, zadnji put put smo doduše izgubili 2:1. Ali, tamo smo pobijedili i Anderlecht, Club Burgge, pa sam razmišljao da bi tako nešto slično moglo biti i sada. Ali, važno je da dobro odigramo, da popravljamo koeficijent, ali i da nešto zaradimo", izjavio je Mamić.

Izvršni predsjednik nije želio nikog isticati, smatra kako svih 11 igrača mora biti na razini ako Dinamo želi do bodova u Amsterdamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nama treba momčad, teško da pojedinac može pobijediti Ajax. Naravno da u dobroj igri momčadi onda pojedinac iskoči, kao Šimić ili Mandžukić, obično je to strijelac, ali protiv Ajaxa nam treba svih 11 na visokoj razini", kazao je Zdravko.

Potvrdio da je Jurčićeva pozicija čvrsta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je naša najčvršća karika, vrijedan, pošten, sjajan trener s kojim idemo, kako se kaže, do koske", dodao je Mamić.

Kruno Jurčić bio je prilično miran pred ulazak u zrakoplov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/0pgVnyOy6FHhpzth9ysA/mov/1

"Treba u Amsterdamu odigrati na višoj razini, i onda se možemo nadati dobrom rezultatu. Idemo s puno optimizma da možemo uzeti prve bodove, momčad je dobro raspoložena, ova zadnja utakmica u Puli je put kako bismo možda trebali odigrati u Amsterdamu, iako, ovo je viša razina. Moramo biti strpljivi, ali i uvjereni da naš način igre može donijeti rezultate. Ako se uspijemo suprotstaviti Ajaxu u posjedu lopte, što im je glavno oružje, naše šanse rastu", kazao je Jurčić koji ima na okupu gotovo cjeloviti kadar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo je Tonel ostao u Zagrebu, svi ostali su spremni", dodao je trener Modrih.

Formula za pobijediti Ajax je jednostavna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima: dati gol, moramo dati gol", rekao je Kruno.

I Jurčiću se uvijek lijepo podsjetiti na lijepe trenutke u Amsterdamu, pogotovo na igrače, kad je slavio protiv Ajaxa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da se lijepo toga sjetiti, a Ajax je momčad s kojom smo se često susretali. Bude li uz nas i sportska sreća kakvu smo imali u tim nekadašnjim utakmicama, onda ni danas neće biti problema", zaključio je trener Dinama.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo