'Mamić će doći jer pravi džekovi gledaju smrti u oči!'

Predsjednik Dinama Mirko Barišić je uoči subotnjeg derbija s Hajdukom pozvao Splićane na ručak te obećao da će 'bojkot' utakmica prekinuti i Zdravko Mamić.

17.3.2011.
21:17
VOYO logo

Čelnici Dinama pripremaju se na svoj način za derbi s Hajdukom. Uoči najveće utakmice hrvatskog nogometa pokrenuli su akciju Veliki derbi, veliki poklon kako bi na stadion privukli što više ljudi, a i sam predsjednik ModrihMirko Barišić je Sportskim novostima potvrdio da ga zbog toga 'steže u srcu'.

"Žalosti me što idemo toliko daleko da djelimo dresove kako bi ljudi došli na utakmicu, ali to je neminovno jer u Hrvatskoj je trenutno takvo stanje duha. Dinamo kreće iz temelja graditi mostove prema partnerima, ali i prema navijačima", kaže Barišić, koji je odlučio sagraditi još koji 'most' i prema Splićanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozivam delegaciju Hajduka ovdje na ručak. Vrijeme je da obnovimo tradiciju", smatra predsjednik hrvatskog prvaka koji je obećao da će Zdravko Mamić, koji u posljednje vrijeme zaobilazi utakmice svog voljenog kluba, u subotu biti u Maksimiru.

"Zdravko će doći će na derbi, jer svi pravi džekovi gledaju smrti u oči", izjavio je Barišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103170358006 arti-201103160677006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo