Mamić čak i pred HNK-om dijelio novce sviračima!

Zdravko Mamić je i ispred Hrvatskog narodnog kazališta, gdje je Dinamo slavio 100. rođendan, nastavio svoj običaj dijeljenja novca glazbenicima, pa je tako šef orkestra dobio 1.000 kuna.

27.4.2011.
8:37
VOYO logo

Dinamov 100. rođendan obilježen je u Hrvatskom narodnom kazalištu uz brojne bivše igrače te uzvanike iz hrvatskog javnog života 'pojačane' mnogim političarima.

Izvršni predsjednik ModrihZdravko Mamić je ispred zgrade HNK-a dočekivao goste, a i ovaj put je kraj muzike bio lake ruke, pa je šefu orkestra koji je zagrijavao atmosferu dao 1.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinarima se požalio što Dinamo nema "vlastiti uljuđeni dom, zbog čega na stadionu ima malo navijača" te si je upravo to i poželio za 100. rođendan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istu želju je uputio i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, jedan od glavnih krivaca što hrvatski prvak igra na onakvom ruglu.

Zbog kritičnog broja negativnih komentara tijekom prijenosa Dinamove proslave iz HNK na HTV-u, nazvali smo čovjeka koji je na državnoj televiziji bio zadužen za operaciju '100 godina Dinama', Stjepana Baloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako vam se čini umjetnički dojam cijele priredbe, trebalo je trajati sat i dvadeset minuta, a na kraju je potrajalo malo duže...

"Da, dogovorili smo sat i trideset minuta na kraju, jer su upali neki naknadni govori, vidite da su govornici produžili, bili su dugi i opsežni, ne znam što bih rekao. Bilo je okej. Korektno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reći ću iskreno, proslava iz HNK je podsjetila na najlošije priredbe iz vremena komunizma, atmosfere neizvjesnosti, ukočenosti... To je sve išlo u prime timeu na državnoj televiziji.

"Ma, gledajte. Organizator svega toga je bio NK Dinamo. Mi smo bili samo medij koji to prenosi. Oni su birali goste, govornike i sve drugo. Proslavu je režirao Krešimir Dolenčić. Oni su imali dozvolu da u tih sat i pol naprave ono što misle da je najbolje", zaključio je Balog. (T.Hrga)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Zdravko Mamić Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo

Vezani članci:

arti-201104260047006 arti-201104260340006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo