'MALI ZELENI' ANALIZIRAO VATRENE: / 'Hrvatska je sama kriva za ispadanje s Eura'

Image

Hrvatski nogometaši vratili su se iz Francuske gdje je i dalje u tijeku Europsko prvenstvo s kojeg je izabrana vrsta Ante Čačića ispraćena 0:1 porazom od Portugala u osmini finala turnira.

27.6.2016.
8:54
VOYO logo

U najavi ogleda Maradona je kazao:

“Hrvatska nema onaj žar kao 1998. kada su bili brončani na Svjetskom prvenstvu, ali je taktički discipliniranija, imaju visoku razinu momčadske igre i odlučni su. Prema mom iskustvu, to su velike i važne stvari u nokaut-fazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loš prognozer

Portugal? Nisu niti upola snažni ako Cristiano Ronaldo nema svoj dan, a taktički lukavi Hrvati sve će napraviti da ne dobije puno lopti. Morat će se kretati uokolo i tražiti prostor. Šanse Portugala ovise o tome koliko će biti uspješan u tome. Također, moraju pokrpati rupe u sredini i obrani jer ih pogreške u tom području mogu koštati prolaska. Hrvatska je favorit."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokazao se Maradona kao loš prognozer, a odlazak Hrvatske iz ždrijeba ovako je objasnio:

Bez kreativne iskre

"Jesu li Cristiano i ekipa imali sreće protiv Hrvatske? Da, ali to je nogomet i nikad ne možeš znati što takva pobjeda može donijeti za moral momčadi. Portugal je prvi put u Francuskoj pokazao jedinstvo. Ipak, Hrvati su imali prilika, no Pepe je bio spasitelj u više navrata. To što su prošli samo s jednim vrijednim dodirom lopte Ronalda trebalo bi ih potaknuti još više."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvati su si sami krivi, jer nisu imali taj završni dodir, iako su bili bolja momčad. Modrić i Rakitić nisu imali tu kreativnu iskru koja bi donijela priliku i to je ono gdje će Poljska morati odigrati drukčije. Oni dolaze do prilike uz manje dodira i tu je Lewandowski koji može to završiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo