MAJSTORE, PA ŠTO SE DOGODILO? / Pogledajte kako je Iličić propustio priliku biti junak Firence

Image
Foto: AFP, FILIPPO MONTEFORTE

U derbiju 6. kola Serie A koji je u nedjelju navečer odigran u Firenci, nogometaši Fiorentine i Milana odigrali su mršavih 0-0.

25.9.2016.
23:04
AFP, FILIPPO MONTEFORTE
VOYO logo

Bila je to slaba utakmica u kojoj obje momčadi nisu puno toga pokazali. Stadion Artemio Franchi, gdje se ove sezone igra Europska liga jer Viole nastupaju u njoj, svjedočio je neambiciji obje momčadi. Trener Milana Vicenzo Montella izveo je na travnjak istu jedanaestoricu koja je pobijedila Lazio, ali ovog puta nisu pokazali ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GOLČINA I POL IVANA PERIŠIĆA: Hrvat fantastičnom majstorijom bacio San Siro u trans

Dvadeset i treća minuta će se pamtiti

Iz ovog susreta ono što će se pamtiti je situacija iz 23. minute kad je Fiorentina zapucala kazneni udarac. DavideCalabria je napravio nespretan prekršaj, a glavni sudac utakmice Daniele Orsato zaustavio je igru, pokazao na bijelu točku i dao žuti karton Calabriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loptu u ruke uzeo je Josip Iličić, pucao i pogodio lijevu vratnicu gola na kojem je stajala mlada talijanska vratarska senzacija Donnarumma. Do toga trenutka, Fiorentina je ove sezone imala stopostotni učinak s bijele točke (7-7), a Ilićić je do tog promašaja imao iza sebe devet realiziranih kaznenih udaraca. Ovo mu je prvi koji nije iskoristio u Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan je mogao šokirati Firencu

Uz tu situaciju, vrijedi spomenuti i onu iz 63. minute kad je Milan mogao šokirati Firencu. Suso, igrač Milana, je primio točan pas i u situaciji jedan na jedan s Tatarusanom odlučio pucati uz lijevu stativu. Vratar Fiorentine mu je sjajno obranio udarac.

https://vid.me/Vt0W

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola Kalinić i Hrvoje Milić odigrali cijelu utakmicu za Viole, a Milan Badelj je zamijenjen u 73. minuti. Mario Pašalić, s druge strane, nije bio niti u kadru Milana za ovu utakmicu.

Na ljestvici prve talijanske lige vodi Juventus s 15 bodova ispred Napolija (14) i Intera (11), Milan je šesti s 10 bodova, a Fiorentina 12. s 8 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo